Praten over je salaris

Onze POWER stagiaire Lola!

Publicatiedatum 16 september 2024
Wijzigingsdatum 16 september 2024
Auteur Kristie Evers

Onze nieuwe POWER-stagiaire: Lola!
Dit is Lola. Een creatieve, nuchtere en relaxte 18-jarige, geboren en getogen in Tilburg. Thuis geniet ze van de rust, want ze heeft geen broers of zussen. Deze rust wordt mooi gebalanceerd door haar actieve sociale leven en creatieve geest.

Lola is momenteel tweedejaars student aan de MBO-opleiding Media- en Eventmanagement op het SintLucas. Haar route naar deze opleiding was er een van ontdekken: na de MAVO heeft ze nog een jaartje HAVO geprobeerd, maar dat bleek al snel niets voor haar. Toch vond ze uiteindelijk haar plek in de media- en evenementenwereld, en dat blijkt een schot in de roos te zijn!

Haar hobby’s passen goed bij haar creatieve natuur. Lola kijkt graag films, chillt met vrienden, gamet, luistert muziek, en schrijft zelfs haar eigen verhalen. Haar passie voor films, vooral psychologische thrillers, is overduidelijk. Ze houdt van verhalen waar je nog lang over kunt nadenken en kan zich volledig verliezen in oudere Marvel-films. Op de lange termijn lijkt het haar geweldig om in de filmindustrie aan de slag te gaan.

Naast films is muziek een andere grote liefde van Lola. Haar muziekkeuze hangt helemaal af van haar stemming: van hardstyle tot rock en de laatste tijd vooral veel Billie Eilish, die met haar gevarieerde sound altijd de juiste snaar weet te raken.

Lola komt de aankomende tijd het marketing team versterken en om haar wat beter te leren kennen hebben we de grabbelpot met vragen geopend!

Als je een magische machine had die alles kon maken, wat zou je dan als eerste creëren?
Lola geeft eerlijk toe dat het lastig is om maar één ding te kiezen als je letterlijk álles kunt creëren. Haar eerste gedachten waren een object dat al haar wensen waar kan maken of een armband waarmee ze superkrachten kan krijgen. Ze houdt duidelijk van groot dromen!

Welke superkracht zou je willen hebben?
Lola heeft hier duidelijk al vaak over nagedacht: telekinese! Ze vindt het fantastisch om de gedachte te kunnen hebben dat je voorwerpen met je geest kunt besturen of ze zelfs van vorm kunt laten veranderen. Het feit dat ze twijfelde tussen telekinese en mind control geeft aan dat ze een voorliefde heeft voor complexe krachten. Haar grootste inspiratiebron? Wanda Maximoff uit de Marvel-films, natuurlijk!

Ben je meer een ochtendmens of een avondmens?
Deze vraag bracht een grappig inzicht naar voren: Lola noemt zichzelf een "anti-wekker-ochtendmens". Ze haat vroeg opstaan, maar wanneer ze uit zichzelf wakker wordt, is ze meteen fit en energiek. Wekkers en Lola? Geen goede combinatie!

Als je een M&M zou zijn, welke kleur zou je dan zijn en waarom?
Lola's antwoord op deze vraag laat zien dat ze niet snel iets kiest zonder een reden. Hoewel M&M’s voor haar allemaal hetzelfde smaken, vond ze de blauwe vroeger leuk omdat ze haar tong kleurden. Dus als ze dan toch een M&M zou zijn, dan waarschijnlijk blauw!

Lola brengt een ontspannen maar toch gedreven energie naar het team. Haar creatieve visie, gecombineerd met een flinke dosis humor, belooft veel moois voor haar tijd bij ons. We zijn enthousiast om te zien wat ze zal bereiken!

 

Onze blogs

Onze POWER stagiaire Lola!

Publicatiedatum 16 september 2024
Auteur Kristie Evers
Onze POWER stagiaire Lola!
Lees meer

Effectief netwerken in de technische industrie

Publicatiedatum 30 augustus 2024
Auteur Kristie Evers
Effectief netwerken in de technische industrie: Adviezen en strategieën
Lees meer

De voordelen van een carrière in de techniek

Publicatiedatum 30 augustus 2024
Auteur Kristie Evers
De voordelen van een carrière in de techniek
Lees meer